Loading…

Vernieuw je tuin met de tuinaanleg
van Concor Landscaping

Droomt u al jaren van een strakke tuin, of beschikt u slechts over een kleine tuin en weet u niet goed hoe u die kan transformeren? Of u nu een kleine stadstuin of een landelijke tuin hebt, met de experten van Concor Landscaping is tuinaanleg nog nooit zo makkelijk geweest! Wij helpen u graag met een tuinontwerp dat helemaal bij uw levensstijl past. Ontdek in dit artikel welke diensten wij aanbieden en waarom wij voor u de beste keuze zijn.

Een tuin aanleggen: onze verschillende diensten

Beschikt u over groene vingers en genoeg tijd om regelmatig te tuinieren, of past een onderhoudsvriendelijke tuin beter bij uw levensstijl? Wat uw situatie ook is, een tuinarchitect van Concor Landscaping zal samen met u goed nadenken over wat er precies moet veranderen om een nieuwe tuin te creëren die aansluit bij uw wensen. Hieronder vindt u alvast enkele diensten die wij aanbieden. 

Twijfelt u nog over wat u precies met uw tuin wil doen? Neem zeker eens een kijkje op Pinterest.

Goed doordachte beplanting

Waar passen de grasperken het best? Welke planten passen bij uw huis en het omringende landschap? Is het een goed idee om bomen te planten? Dankzij de hoveniers van Concor Landscaping worden al deze vragen voor u beantwoord!

Samen met u bespreken we het beplantingsplan. We bekijken welke planten het beste passen bij uw omgeving en stijl, zodat u het type tuin krijgt dat bij u past. Ook kunnen we meteen meegeven hoe deze beplanting onderhouden moet worden.

Aanleg van een terras

Denkt u er al even over om een nieuw terras te laten aanleggen? Dan bent u bij Concor Landscaping aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen. In al onze projecten staan toewijding en oog voor detail centraal. 

Bij de aanleg van uw terras kunt u kiezen voor mooie tegels in natuursteen, maar we kunnen ook werken met onze unieke houten constructies. Om uw tuin helemaal aan te passen aan uw stijl bieden we namelijk houten terrassen, wanden, poorten, bijgebouwen én carports aan die we zelf ontwerpen en plaatsen. Ook voor een nieuw tuinhuis of een overkapping kunt u dus bij ons terecht.

Volledig nieuw aangelegde tuin

Hoe een nieuwe tuin aanleggen in zijn werk gaat is voor elke tuin anders. Een grote tuin met vijver heeft namelijk andere noden dan een kleine, moderne tuin. Gelukkig beschikken onze tuinmannen en tuinarchitecten allemaal over unieke kwaliteiten. Dat maakt van hen het perfecte team om uw droomtuin te realiseren!

Ons team houdt rekening met alles: hoeveel licht en schaduw mag er zijn, is het tuinonderhoud makkelijk, welke bloemen passen het best bij de rest van uw tuin, is het gras wel onderhoudsvriendelijk? Op die manier creëren we een tuin die volledig voldoet aan uw wensen.

 

Aanleg van een oprit

Om ervoor te zorgen dat uw huis bij elke bezoeker in de smaak valt is ook de oprit en belangrijk element. Bij Concor kunt u gelukkig terecht voor de bestrating van uw oprit! Dankzij ons team van experten past uw oprit meteen bij uw voortuin en de rest van uw huis.

Wij hebben oog voor uw wensen en voor uw budget. Met veel plezier laten wij uw tuindromen uitkomen!

Een betrouwbare hovenier voor uw tuinaanleg? Neem contact op met Concor Landscaping.

Vertrouw op ons vakmanschap

Om uw tuinaanleg in goede banen te laten verlopen kunt u vertrouwen op de hoveniers en experts van Concor Landscaping. Bovenop ons ruim assortiment aan diensten zijn er nog vele voordelen aan een samenwerking met ons voor uw nieuwe tuin.

Ontdek hieronder wat Concor Landscaping voor u kan betekenen.

 

Team van ervaren vakmensen

Een tuin aanleggen gaat natuurlijk niet alleen. Daarom beschikken we bij Concor Landscaping over een team van experten die zullen zorgen voor de realisatie van uw droomtuin. Zij behandelen uw tuin alsof het een project zou zijn voor hun eigen tuin.

Elke tuinman van Concor beschikt over de ervaring en expertise die nodig is om een project tot een goed einde te brengen. Al onze werknemers zijn heel enthousiast en gepassioneerd over alle elementen van tuinaanleg, wat van hen de perfecte mensen maakt om uw tuin aan te pakken.

 

Projectmanager met expertise

Om u te helpen bij het bedenken van hoe uw tuin eruit moet zien en om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen tijdens het project, beschikt u ook over een toegewijde projectmanager. Deze projectmanager houdt u op de hoogte van wat er gebeurt en leidt alles in goede banen.

Daarenboven is de projectmanager steeds bereikbaar, zodat u altijd bij deze persoon terecht kunt met uw bezorgdheden en vragen. Samen met onze projectmanagers hebben we al heel wat mooie tuinen gecreëerd – en de uwe kan de volgende zijn!

Een expert voor uw tuinaanleg? Neem contact op met Concor Landscaping.

Waarom Concor Landscaping voor een goed tuinontwerp?

Uw tuinaanleg is in goede handen bij Concor Landscaping. Maar hoe komt dat? Welke kwaliteiten bieden wij aan? We geven u graag even de voordelen mee van een hovenier of tuinaannemer van Concor.

Geen verschillende hoveniersbedrijven

Stel dat u op zoek bent naar iemand die zowel uw gazon opnieuw kan leggen als een terras kan heraanleggen én liefst van al ook even uw oprit opnieuw kan bestraten. In plaats van te werken met verschillende tuinaannemers en zo geld en tijd te verliezen, kunt u voor al deze diensten gewoon terecht bij Concor Landscaping.

Bij ons vindt u alles in één! U krijgt in een handomdraai een nieuwe tuinstijl bovenop een vernieuwde oprit en een terras om bij weg te dromen. Dat alles gebeurt met een oog voor detail en volledig volgens uw wensen.

 

Kwaliteit en kennis

Het team van Concor is samengesteld uit experten in elk vakgebied. Op die manier beschikken we altijd over verschillende mensen met kennis van zaken, waardoor we uw tuin perfect kunnen aanleggen.

Wanneer het op tuinaanleg aankomt zijn is ons team perfect op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor een correcte prijs leveren zij de kwaliteit die u verwacht dankzij hun uitgebreide kennis.

 

Goede communicatie

Bij Concor staan we op een goede communicatie. Als een hecht familiebedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat u een vaste contactpersoon toegewezen krijgt. Deze contactpersoon zal altijd klaarstaan om uw vragen en bezorgdheden te behandelen en zal u ook op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen.

We willen niet alleen zorgen voor een goed tuinontwerp, maar ook voor directe communicatie met de persoon die u nodig hebt. Zo verzekeren we u van een goed verloop van uw tuinaanleg!

NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

Kunt u al niet meer wachten op uw nieuwe tuin? Bent u overtuigd om uw tuinaanleg te laten uitvoeren door de experten van Concor Landscaping? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!


  Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy

  NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

  Heeft u vragen, wenst u meer informatie of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend via onderstaand contactformulier en wij komen zo snel mogelijk bij u terug!


   Ik ga akkoord met de Privacy & Cookie Policy

   Tuinonderhoud

   Kunt u al niet meer wachten op uw nieuwe tuin? Bent u overtuigd om uw tuinaanleg te laten uitvoeren door de experten van Concor Landscaping? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

   Tuinonderhoud

   Een mooie tuin is altijd één van de eyecatchers van een huis. Om zo’n tuin goed te onderhouden heeft u echter groene vingers en een goede dosis expertise nodig, en daar beschikt niet iedereen over. Schakel daarom Concor Landscaping in voor uw tuin.

   Lees meer

   Tuinarchitectuur

   Ziet uw tuin er de laatste tijd niet zo geweldig uit? Hebt u behoefte aan wat verandering? Daar hebt u geen professionele bachelor landschaps- en tuinarchitectuur voor nodig. U kan gewoon terecht bij Concor Landscaping en genieten van onze expertise op het vlak van tuinarchitectuur! Lees hier meer over wat wij u kunnen aanbieden.

   Lees meer

   Onze diensten

   Concor Landscaping biedt een uitgebreid gamma aan ondersteunende diensten, van tuinarchitectuur tot tuinaanleg en tuinonderhoud. En dat in de meest uiteenlopende sectoren, verspreid over heel België.

   Lees meer