Loading…

Vertrouw op de tuinarchitectuur
van Concor Landscaping

Ziet uw tuin er de laatste tijd niet zo geweldig uit? Hebt u behoefte aan wat verandering? Daar hebt u geen professionele bachelor landschaps- en tuinarchitectuur voor nodig. U kan gewoon terecht bij Concor Landscaping en genieten van onze expertise op het vlak van tuinarchitectuur! Lees hier meer over wat wij u kunnen aanbieden.

Unieke tuinarchitectuur voor uw tuin

Vooraleer u met uw creatieve ideeën over de ruimtelijke planning van uw tuin aan de slag gaat, is het een goed idee om samen te zitten met de tuinarchitecten van Concor Landscaping. Zij beschikken over de specifieke voorkennis die nodig is om het juiste ontwerp aan te brengen. Dankzij het ruime aanbod van ons familiebedrijf kunnen we deze plannen ook meteen omzetten naar de realiteit. 

Twijfelt u nog over wat u precies met uw tuin wil doen? Haal zeker wat inspiratie op Pinterest.

Beplanting en gazon voor uw droomtuin

Een tuinontwerp begint natuurlijk met de groene onderdelen van de tuin. Welke planten passen het best bij uw woning en uw persoonlijke stijl? Droomt u van het mooiste gazon van de Lage Landen, of beschikt u liever over een onderhoudsvriendelijk grasveld?

Samen met uw tuinarchitect gaat u op zoek naar welk tuinontwerp voor u werkt. Daarbij wordt rekening gehouden met de manier waarop u voor uw tuin wil zorgen, welke stijl u verkiest en wat er past bij uw woning. Zo kan uw tuin een mooi en belangrijk deel worden van uw thuisomgeving.

Terras aanleggen

Om er echt voor te zorgen dat uw tuin één geheel vormt met uw woning, kan het een goed idee zijn om uw terras over te laten aan onze tuinarchitecten. Bij Concor Landscaping zijn we namelijk gespecialiseerd in het aanleggen van terrassen en opritten. 

Voor uw terras kunt u kiezen voor een mooie tegel, maar we kunnen ook creatief zijn met hout. De unieke houten constructies van Concor maken uw tuin helemaal af! Naast terrassen bieden wij namelijk ook houten terrassen, wanden, poorten, bijgebouwen én carports aan die we zelf ontwerpen en plaatsen. Bij Concor vormen functionaliteit en schoonheid één geheel.

Tuinarchitectuur dat is ook: een oprit aanleggen

Bij Concor realiseren we graag totaalprojecten. Dat betekent dat ook uw oprit binnen het plaatje kan passen. Een oprit is namelijk een van de eerste dingen die bezoekers zien wanneer ze bij u thuis langskomen. Het kan dan ook alleen maar voordelen met zich meebrengen als uw oprit past bij de rest van uw woning. 

Weet u al hoe onze experten in landschapsarchitectuur u kunnen helpen bij het creëren van uw droomtuin? Neem zeker contact met ons op.

 

De vele voordelen van Concor Landscaping tuinarchitectuur

Vertrouwen op een tuinarchitect van Concor Landscaping komt met erg veel voordelen voor uw tuin. Een professional inschakelen om uw tuinarchitectuur naar het volgende niveau te tillen is sowieso al beter dan zelf in het wilde weg met wat tuingereedschap aan de slag gaan. Dankzij onze experten wordt uw landschapsontwikkeling deel van het grote plaatje.

Rekening houden met uw wensen

Een opleiding volgen tot tuinarchitect heeft als gevolg dat onze experten precies weten hoe men rekening kan houden met de wensen van de klant, of het nu gaat om een particulier of de openbare sector. Een ontwerper van Concor weet dus hoe hij uw wensen en eisen in de praktijk kan omzetten. 

Droomt u van kunst in de tuin, of liever van een sterk staaltje tuinarchitectuur in de vorm van een uniek houten bijgebouw? Of ziet u al een mooie vijver voor u, omgeven door allerlei soorten kleurrijke planten? Maak uw dromen werkelijkheid met Concor Landscaping!

 

Betrokken bij het ontwerpproces

Een tuin ontwerpen gaat natuurlijk niet zomaar. U hoeft echter geen diploma tuinarchitectuur behaald te hebben om door onze architecten betrokken te worden in het ontwerpproces. Bij de ontwikkeling van uw tuin zorgen ze ervoor dat er naar uw input gevraagd én geluisterd wordt.

Concor Landscaping blijft altijd bereikbaar voor uw vragen en bezorgdheden. We zorgen ervoor dat u na onze samenwerking kunt genieten van een tuinontwerp dat bij u past, in samenspraak met onze ervaren architecten.

 

Ook tuinaanleg en tuinonderhoud bij Concor

De ontwerpen maken voor uw nieuwe tuin is natuurlijk slechts de eerste stap in het verwezenlijken van uw droom. Bij Concor Landscaping kunt u gelukkig ook terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

Dankzij onze verschillende diensten creëren we een totaalplaatje waar u vele jaren van kunt genieten. Onze experten ontwerpen en leggen de tuin aan, en ons team van hoveniers zorgt ervoor dat diezelfde tuin in perfecte staat blijft. 

Graag meer informatie over dit totaalpakket? Neem contact met ons op.

Op Concor kunt u bouwen!

Voor tuinarchitectuur is er geen betere hulp dan Concor Landscaping. Welke concrete voordelen biedt een samenwerking met Concor voor u?

 

Directe communicatie

Bij Concor staan we op een directe communicatie. U krijgt een persoonlijke contactpersoon waarbij u altijd terechtkunt met vragen en bezorgdheden. Deze contactpersoon houdt u op de hoogte van eventuele veranderingen en van de vorderingen die gemaakt worden.

Als een hecht familiebedrijf weten wij wat de waarde is van goede communicatie is. We zorgen er daarom voor dat u ten volste kunt genieten van onze diensten door altijd overal van op de hoogte te zijn.

 

Kwaliteit en kennis

Bij Concor Landscaping beschikken we over een team van experten op het vlak van tuinarchitectuur. We weten precies welke beplanting past bij welke grondsoort en welke huisstijl, of hoe een tuin ontworpen moet worden die zowel mooi als onderhoudsvriendelijk is. 

Op onze kennis kunt u vertrouwen! Wij leveren enkel kwalitatieve producten af. Ook voorzien we verschillende extra diensten, zodat u ook kunt genieten van een mooi aangelegde en goed onderhouden tuin nadat het tuinarchitectuur-team klaar is.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uw tuinarchitectuur door Concor Landscaping, lijkt u dat wat?  Bent u klaar om uw tuin aan onze tuinarchitecten toe te vertrouwen? Neem dan zeker contact op met Concor Landscaping. We kijken ernaar uit om uw droomtuin te ontwerpen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tuinarchitectuur

Heeft uw tuin dringend nood aan wat kwalitatief tuinonderhoud? Concor Landscaping staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons zorgen voor uw tuin of veld.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Onze diensten

Concor Landscaping biedt een uitgebreid gamma aan ondersteunende diensten, van tuinarchitectuur tot tuinaanleg en tuinonderhoud. En dat in de meest uiteenlopende sectoren, verspreid over heel België.

Lees meer

Tuinaanleg

Droomt u al jaren van een strakke tuin, of beschikt u slechts over een kleine tuin en weet u niet goed hoe u die kan transformeren? Of u nu een kleine stadstuin of een landelijke tuin hebt, met de experten van Concor Landscaping is tuinaanleg nog nooit zo makkelijk geweest!

Lees meer

Tuinonderhoud

Een mooie tuin is altijd één van de eyecatchers van een huis. Om zo’n tuin goed te onderhouden heeft u echter groene vingers en een goede dosis expertise nodig, en daar beschikt niet iedereen over. Schakel daarom Concor Landscaping in voor uw tuin.

Lees meer