Loading…

Vertrouw op het tuinonderhoud
van Concor Landscaping

Een mooie tuin is altijd één van de eyecatchers van een huis. Om zo’n tuin goed te onderhouden heeft u echter groene vingers en een goede dosis expertise nodig, en daar beschikt niet iedereen over. Schakel daarom Concor Landscaping in voor uw tuin. Een tuinman inschakelen van Concor voor eenmalig of regelmatig tuinonderhoud zorgt er gegarandeerd voor dat uw tuin vrij blijft van dode planten en onkruid.

Soorten tuinonderhoud

Van een grote tot een gemiddelde tuin, elke tuin heeft wel wat onderhoud nodig. Heeft u zelf geen groene vingers? Of geen tijd? Dan kan u waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken om uw tuin mooi en ordelijk te houden. Doe daarvoor een beroep op onze onderhoudsdiensten voor uw tuin. Van regelmatig tuinwerk tot een grote onderhoudsbeurt: Concor Landscaping staat voor u klaar!

Periodiek onderhoud

Onder periodiek onderhoud verstaan we taken die een tuinman regelmatig komt uitvoeren, zodat uw dagelijks genot van uw tuin onverstoord verder kan gaan. Onze tuinmannen kunnen daarbij verschillende taken uitvoeren, afhankelijk van wat er nodig is in uw tuin. Hier geven we alvast een overzicht van mogelijke tuinwerken.

Struiken, hagen en bomen snoeien

Een grote tuin bevat vaak beplanting zoals struiken, hagen of bomen. Die moeten echter regelmatig gesnoeid worden, zodat ze niet de hele tuin overnemen. Door een vakman van Concor Landscaping in te schakelen kunt u er zeker van zijn dat alles op de juiste manier en het juiste moment een snoeibeurt krijgt. 

Wilgen knotten, hagen snoeien tijdens de zomermaanden of de struiken opnieuw in de juiste vorm krijgen: voor dat alles en veel meer kunt u rekenen op de expertise van een Concor tuinman.

Gras maaien

Om een gazon in de mooiste staat te houden is het natuurlijk van belang dat u regelmatig het gras maait. Dat kan echter een erg tijdrovende activiteit zijn, om nog niet te spreken over hoe lang het duurt om al het tuinafval bij elkaar te krijgen en weg te brengen. Gelukkig kunt u een beroep doen op Concor Landscaping!

De tuinmannen van Concor voeren taken uit naargelang uw wensen. Wil u uw gras maaien, of eerder uw gazon laten verticuteren? Met een hovenier van Concor kunt u er zeker van zijn dat uw tuinonderhoud zal verlopen zoals u dat wil.

 

Onkruid verwijderen

Of het nu gaat om een tuin, moestuin of terras onderhouden, onkruid is vaak dé grote boosdoener. Daarom kan het handig zijn om regelmatig uw onkruid te laten verwijderen door een vakman.

Onze tuinmannen gebruiken het juiste tuingereedschap om het onkruid rond uw terrassen of moestuinen te wieden. Uw tuin verzorgen is voor hen een taak die ze erg serieus nemen. Dankzij Concor kunt u dus ‘tuinman gezocht voor verwijdering onkruid’ uit uw zoekgeschiedenis verwijderen!

Eenmalige taken voor een ervaren tuinman

Niet elke tuin moet op een regelmatige basis onderhouden worden. Uw tuin laten onderhouden of aanleggen kan bijvoorbeeld ook door slechts af en toe belangrijke zaken uit te besteden aan een ervaren tuinman of tuinaannemer.

 

Boom laten kappen

Staat er een oude boom in uw tuin die al lang niet gezond meer is? Of neemt een te grote boom al uw zonlicht weg? Dan is het een goed idee om de boom te laten kappen door een professional.

Een boom vellen is niet zo makkelijk: het vergt de juiste powertools, de juiste kennis en een team van ervaren vakmannen om alles zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. Gelukkig beschikt Concor Landscaping over een team tuinmannen die hun uiterste best zullen doen om de boom in uw tuin op de juiste manier te verwijderen.

 

Tuinaanleg

Uw tuin is misschien wel toe aan wat onderhoud, maar wat nu als u heel uw tuin opnieuw wil inrichten? Zou een vijver mooi staan, kan het tuinhuis een renovatie gebruiken, of wil u uw tuin opfleuren met wat rozenstruiken? 

Een tuinaannemer van Concor kan u helpen met het beste tuinadvies. Dankzij onze experten ziet uw tuin er in no time uit alsof hij rechtstreeks uit een landschapsmagazine komt! Meer weten? Bekijk zeker onze pagina over tuinaanleg.

Sport- en speelvelden onderhouden

Beheert u een sportveld dat regelmatig onderhouden moet worden? Ook daarvoor kunt u rekenen op de expertise van Concor Landscaping! Dankzij de tuinmannen van Concor kunnen spelers en sportievelingen blijven genieten van een goed onderhouden veld. Met Concor wint u gegarandeerd!

Vertrouw op Concor Landscaping

Uw tuinonderhoud is in goede handen bij Concor Landscaping. Hoe dat komt? Dankzij onze efficiëntie en expertise natuurlijk! Daarenboven beschikken wij over heel wat kwaliteiten die ons populair maken bij klanten, zowel particulieren als bedrijven overheden en sportclubs. Ontdek onze goede kwaliteiten hier.

 

Directe communicatie

Bij Concor staan we erop dat we zorgen voor een goede communicatie. Als hecht familiebedrijf staan wij garant voor een persoonlijke contactpersoon die uw opdrachten met de grootste zorg opvolgt. Bij hen kunt u altijd terecht.

Wij zorgen ervoor dat we een snelle respons kunnen bieden op dringende vragen. We geven graag meer uitleg over onze diensten wanneer u daar benieuwd naar bent. Zo springen we flexibel en efficiënt om met wat u van ons vraagt.

 

Hoveniers met expertise

De tuinmannen van Concor Landscaping hebben bakken ervaring met allerlei soorten tuinen. Ze weten precies hoe ze elk project moeten aanpakken en welke materialen ze daarvoor nodig hebben. U kunt dus rekenen op hun expertise

Benieuwd naar enkele van onze resultaten? Ontdek onze realisaties.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN VIND DE GESCHIKTE TUINMAN

Heeft uw tuin dringend nood aan wat kwalitatief tuinonderhoud? Concor Landscaping staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons zorgen voor uw tuin of veld.

NEEM CONTACT MET ONS OP EN VIND DE GESCHIKTE TUINMAN

Tuinonderhoud

Heeft uw tuin dringend nood aan wat kwalitatief tuinonderhoud? Concor Landscaping staat voor u klaar! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons zorgen voor uw tuin of veld.

Bekijk ook zeker deze gerelateerde artikels:

Tuinaanleg

Droomt u al jaren van een strakke tuin, of beschikt u slechts over een kleine tuin en weet u niet goed hoe u die kan transformeren? Of u nu een kleine stadstuin of een landelijke tuin hebt, met de experten van Concor Landscaping is tuinaanleg nog nooit zo makkelijk geweest!

Lees meer

Diensten

Concor Landscaping biedt een uitgebreid gamma aan ondersteunende diensten, van tuinarchitectuur tot tuinaanleg en tuinonderhoud. En dat in de meest uiteenlopende sectoren, verspreid over heel België.

Lees meer

Tuinarchitectuur

Ziet uw tuin er de laatste tijd niet zo geweldig uit? Hebt u behoefte aan wat verandering? Daar hebt u geen professionele bachelor landschaps- en tuinarchitectuur voor nodig. U kan gewoon terecht bij Concor Landscaping en genieten van onze expertise op het vlak van tuinarchitectuur! Lees hier meer over wat wij u kunnen aanbieden.

Lees meer